Werk van Willem Schouten, foto: PR.

Annelies Pont en Willem Schouten te gast in Galerie Het Oude raadhuis

Op zondag 24 maart om 16.00 uur vindt de feestelijke opening plaats van de nieuwe voorjaarsexpositie in Galerie het Oude raadhuis van Warmond. Op de tentoonstelling is het werk te zien van Annelies Pont en Willem Schouten. Pont is in Nederland bekend geworden door haar koffertjesobjecten en is sinds 2004 in de klei gedoken waarmee zij verkreukelde keramiek maakt. Deze structuren, gecombineerd met glas en hout, leveren een spannend totaalbeeld op. Schouten houdt van experimenteren met verschillende materialen en technieken. Hij werkt in lagen met potlood, schildert, drukt, krast op linnen of papier, met pigmenten, aquarel, pastel, olieverf en inkten. Hierdoor ontstaan intense schilderijen, die de kijker nieuwsgierig maken. De expositie is te bezichtigen van woensdag 20 maart tot en met zondag 21 april.
Meer info en openingstijden: www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl

Geen categorie


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×