Bij het Bevrijdingsmonument werden kransen gelegd. Onder andere door burgemeester Lenferink en de vice-voorzitter van de gemeenteraad Greetje van Gruting. (Foto's: Emile van Aelst, video Foto & Filmproductie Wilco Devilee).

Leiden herdenkt doden bij Bevrijdingsmonument

Afgelopen avond hebben enkele duizenden mensen de dodenherdenking bij Molen de Valk bijgewoond. Na een herdenkingsdienst in de Marekerk volgde een Stille Tocht naar het Bevrijdingsmonument bij de molen. Toen de stille stoet daar aankwam deed zich een klein incident voor. Een dronken man schreeuwde enkele verwensingen, maar waarschijnlijk hadden deze inhoudelijk niets met de herdenking te maken. De politie greep direct in en voerde de man af.

dodenherdenkingleiden2.JPG

Leiden Dodenherdenking


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×