19 van de 20 gedecoreerden, poseerden na de uitreiking. Een twintigste lintje is vanmiddag door de burgemeester uitgereikt. Foto's: Chris de Waard.

Twintig Koninklijke onderscheidingen tijdens Lintjesregen

Vanmorgen heeft burgemeester Lenferink in de Hooglandse Kerk 19 mensen de versierselen behorend bij hun koninklijke onderscheiding mogen opspelden. Vanmiddag onderscheidt hij de 20e persoon. Van de 20 onderscheidenen komen er 17 uit Leiden. Naast de gedecoreerden, was er ook nog een verrassing voor Hein van Woerden. Van Woerden is over twee dagen 40 jaar in dienst bij de gemeente. Hij is daar Kabinetschef en houdt zich onder meer bezig met de officiële ontvangsten van de gemeente. Ook is hij verantwoordelijk voor de organisatie van de jaarlijkse lintjesregen. Hij kreeg de gouden speld van de gemeente Leiden.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau werden: De heer A. Bakker, Mevrouw N.I.M. Brachter- van Willigen, Mevrouw C.A.A. Broeyer, Mevrouw H.M. Engel-Barends, De heer N. Faber,

Mevrouw J.J. Mekking – Arkema, De heer M. Fontein, De heer S.H. van Iterson, De heer H.J. Ladan, De heer J. Schouls, Mevrouw C.H.G.M. van Tol-van Lier (Ter Aar).

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau werden: Drs. A. van Bochove, De heer D.J. van Cuilenburg, De heer F.M. Hakkaart, De heer A.J. Hop, De heer N.G. Stikkelorum (Hazerswoude-Rijndijk), De heer R.A.M. Stoop, Mevrouw C.G. Wessels-ten Bruggenkate.

Prof. dr. A. van der Kooij uit Warmond werd Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×