'Graslijk' bij feestelijk OPEN | Makers aan de Markt

Ook bij ‘OPEN | Makers aan de Markt’ wordt feestelijke aandacht gegeven aan Koninginnedag, op de dag zelf en de vrijdag ervoor. Op de Aalmarkt 15, 16 en 17 inclusief het Gat van Van Nelle vinden allerlei festiviteiten plaats. Vrijdag sluiten beeldend kunstenaar Julia van Adrichem en videokunstenaar Ans Volkers hun ‘Work in progress’ “RE:OPEN” af, waar zij vanaf begin maart aan gewerkt hebben. Ook beeldend kunstenaar Hilde de Boer sluit haar werk af en heeft inmiddels haar verdwenen ‘graslijk’, dat in een container werd teruggevonden, gerestaureerd. De feestelijkheden worden gevierd met een Dj, Spam poetry en live muziek/jamsessie. Meer info en volledig programma: www.openmakers.nl
(Graslijk van Hilde de Boer, foto: PR.)

Cultuur


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×