Politie vindt 1000 euro in slip Leidenaar

Een 36-jarige man uit Leiden kon zondag niet langer volhouden dat hij een openstaande boete voor zijn Rotterdamse vriend niet kon betalen toen er op het politiebureau plotseling ruim 1000 euro uit zijn onderbroek viel. Het tweetal was op het bureau beland na een autoritje in Gorinchem. Tijdens dat tochtje werd de Rotterdammer aangehouden, omdat hij nog een boete van 160 euro moest betalen. Hij zei dat hij niet genoeg geld op zak had en moest vervolgens mee naar het bureau.

Zijn vriend, die naast hem in de auto zat, vergezelde hem en zei dat hij evenmin genoeg geld bij zich had. Het tegendeel bleek toen er, vermoedelijk tijdens het fouilleren, ruim 1000 euro uit de onderbroek vandaan kwam, aldus een politiewoordvoerster maandag. De politie onderzoekt waar het geld vandaan komt. Toen de vrienden de openstaande boete hadden betaald, mochten zij het bureau verlaten.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×