Science Café Leiden, foto: PR.

Ontstaan van het heelal en andere levensvragen bij Science Café

In het kader van Science Café zal Dr Henk Hoekstra, associate professor bij de Leidse Sterrewacht, een interessante lezing geven. Diverse belangrijke ‘levensvragen’ komen hierbij aan de orde, zoals: “Hoe is de levensomgeving van de mens ontstaan? Wat is er aan voorafgegaan voordat die omgeving er eigenlijk was?” Hoekstra is expert op dit terrein, waarbij hij metingen doet die de nieuwe theoretische modellen kunnen onderbouwen of toetsen. De avond wordt muzikaal omlijst door Bree van de Zuidwind.

Dinsdag 26 april, aanvang 20.00 uur (zaal open 19.30 uur); de toegang is gratis. Locatie: LAK Foyer, Cleveringaplaats 1, Leiden.

Meer info: www.sciencecafeleiden.nl

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×