Politie zoekt getuigen mishandeling bezorger

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een bezorger. De 55-jarige Leidenaar was gisterochtend rond 09.00 uur aan het werk op de Zandstraat, toen hij werd aangesproken door twee mannen met donkere huidskleur. De twee vroegen de bezorger de weg en begonnen hem na een tijdje te bedreigen met een vuurwapen. Toen de Leidenaar niet op de dreigementen inging en de twee niets gaf, kreeg hij een klap in zijn gezicht. Daarna gingen de mannen er vandoor. De bezorger waarschuwde meteen de politie die het gebied afzette, maar de mannen niet meer vond. De bezorger werd door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Op het politiebureau heeft hij aangifte tegen het tweetal gedaan. De twee verdachten droegen zwarte jassen. Eén van hen had een beige streep op één van zijn broekspijpen. De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×