Jan Verwey, foto: PR.

Jan Verwey en Bert van den Brink vormen duo op Koninginnedag

Het Leidse jazzpodium Hot House brengt op Koninginnedag een bijzonder duo van niemand minder dan pianist Bert van den Brink en de virtuoze mondharmonicaspeler Jan Verwey. Toots Thielemans zei over Jan Verwey: “Jan is voor zover ik weet de enige mondharmonicaspeler die niet probeert mij na te doen.” Van den Brink is een klassiek geschoolde jazzpianist, die een duidelijk eigen stijl heeft ontwikkeld en geliefd is als begeleider. Daarnaast is hij ook componist en arrangeur voor onder andere het Metropole Orkest en Paul de Leeuw. 

Het concert begint om 21.00 uur en wordt gehouden in de Tuinzaal van de Burcht. Meer info en reserveren: www.hothousejazz.nl

Het concert begint om 21.00 uur en wordt gehouden in de Tuinzaal van de Burcht.

Meer info en reserveren: www.hothousejazz.nl

Cultuur


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×