Drukke voorbereidingen voor de finale van Wenswijk, foto: PR.

Finale Wenswijk Stevenshof

Morgen is de finale van het project Wenswijk, waarin de gemeente en woningcorporatie de Sleutels basisscholieren uit de Stevenshof uitdaagden om met verbeterplannen voor hun wijk te komen. De leerlingen van de Stevenshofschool, ’t Klankbord, De Zwaluw en de Anne Frankschool, maakten op woensdag 30 maart een wijkschouw, waarbij zij in kaart brachten wat er volgens hen beter moest. Daarna werkten ze voorstellen uit, voor verbeteringen in de wijk. Morgen worden de vijftien beste ideeën gepresenteerd aan wethouder Frank de Wit en directeur van De Sleutels Gerda van den Berg. Na de presentatie worden de winnende ideeën bekendgemaakt. Het is bovendien de bedoeling dat die ideeën daadwerkelijk uitgevoerd zullen worden. De presentatie vindt morgen plaats in Buurtcentrum Stevenshofaan Trix Terwindtstraat 4, en duurt van 10.45 tot 12.00 uur.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×