Junior Eats Alone presenteert nieuwe album

Donderdagavond presenteert de Leidse band Junior Eats Alone hun nieuwe album ‘A Forest Without Trees’ in het LVC aan de Breestraat. Het is de opvolger van ‘Love Will Slow Me Down’ dat in 2008 uitkwam. Junior Eats Alone heeft de afgelopen twee jaar hard gewerkt aan de opvolger, voor een deel opgenomen in de Qbus in Leiden en daarna voltooid in hun eigen studio. “Het resultaat is een album met twaalf liedjes die de lat weer een stuk hoger zullen leggen voor alle pop/rock bands in Nederland,” zo laat de band bescheiden weten. Na de lovende kritieken op hun debuutplaat zijn de verwachtingen hooggespannen.

De zesmans formatie onder leiding van zanger/gitarist Ron Verton staat de popelen om de nieuwe nummers aan het eigen Leidse publiek te presenteren en vervolgens de Nederlandse poppodia te bestormen. De nieuwe nummers zijn vanaf donderdag gratis te beluisteren op de website van de band. Het album wordt uitgebracht op het Leidse platenlabel Minderbinder Music.

De releaseparty van ‘A Forest Without Trees’ begint donderdag om 21.00 uur. De entrée bedraagt 5 euro. Voorverkoop via lvc.nl of Plato en Velvet Music in Leiden. Bezoekers krijgen korting op de cd.

Uiteraard zullen de tracks van het album ook veelvuldig te beluisteren zijn via Sleutelstad 93.7 FM.

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×