Dierenasiel Stevenshage overspoeld met hamsters

In het Leidse Streek-Dierentehuis Stevenshage zijn deze week 24 Russische dwerghamsters gebracht. Het asiel is hard op zoek naar goede nieuwe baasjes. Oorzaak van de vloed aan hamsters was de aankoop door iemand van twee ‘meisjes’, die bij nader inzien toch een paartje bleken te zijn en voor de nodige nakomelingen zorgden. Op dit moment staan ze gescheiden van elkaar in hokjes in het kattenpension van het dierenasiel. Maar als volgende week de vakanties beginnen is deze ruimte weer hard nodig om andere dieren op te vangen. Alle diertjes zijn handtam, gezond en goed verzorgd en variëren in kleuren van grijs, of ‘silver’ zoals dat heet bij deze hamstertjes, tot wit en sommigen wit met wat zilverveegjes. Meer info en openingstijden: www.dierenasielleiden.nl

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×