Fotoworkshops voor jongeren met autisme

In de meivakantie organiseert Atelier 071 workshops voor jongeren met een vorm van autisme. Atelier 071 is een samenwerkingsverband van Elsbeth Klink en Janna Bedaux, dat de workshops verzorgt in Meet&Greet aan Raamstraat 17. Elsbeth Klink geeft workshops ‘ik zie, ik zie wat jij niet ziet’. Tijdens deze workshops fotograferen jongeren wat hen fascineert en delen ze het resultaat met anderen. De foto’s worden onder andere gemaakt in het Heempark. Janna Bedaux geeft workshops digitale beeldbewerking en leert de jongeren hun eigen beeldtaal te ontwikkelen. Jongeren die dat leuk vinden, kunnen een moederdagcadeautje maken, waarin ze een foto verwerken. Ook kunnen de deelnemers aan de slag met stop-motion filmpjes. Bij deze techniek wordt door foto’s achter elkaar te plaatsen, een filmpje gemaakt. Niet alleen de jongeren zijn welkom, ook hun familie en begeleiders mogen deelnemen. De kosten voor de workshops kunnen veelal uit een PGB betaald worden. Meer informatie over de workshops staat op www.atelier071.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×