Lentetentoonstelling in FSW Galerie

Onder de titel ‘Springtime’ exposeren kunstenaars Joke Elzinga en Truus Serdijn hun schilderijen bij de galerie van de Faculteit der Sociale Wetenschappen. Voor Elzinga vormt de zee een vrijwel onuitputtelijke bron van inspiratie, die zij in allerlei hoedanigheden en variaties schildert. Het werk van Serdijn is, na een periode van minimalisme in kleur en figuratie, weer uitbundig in schakeringen, uitgevoerd vanuit intuïtieve interpretaties. De tentoonstelling loopt van 22 april tot en met 15 augustus. 

Galerie FSW, hal/restaurant Pieter de la Court – gebouw Wassenaarseweg 52, Leiden.
Ingang achterzijde gebouw; parkeren LUMC terrein.

Cultuur


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×