Derde editie Zelfbeeld bij Scheltema

Wie zich over de vraag “Hoe ziet een ander jou?” wil buigen, is zondag welkom bij Scheltema. Voor de derde keer organiseren Science Café Leiden, Festival key of Life en Scheltema daar Zelfbeeld. Tijdens een workshop van TNS NIPO, leren de deelnemers de eerste vaardigheden van publieksinterviewer. Deze worden direct op elkaar getest. Kunstenares Meike Sier heeft onderzoek gedaan naar verschillende huidtypes en houdingen en haar bevindingen verwerkt in twee tassen en twee portemonneetjes, die ze zal tonen. Resi van der Ploeg geeft een toelichting op het werk van Joachim Rotteveel. Deze kunstenaar gebruikt de modernste ontwikkelingen op technisch gebied in zijn zoektocht naar een nieuwe mens. Belangstellenden zijn welkom tussen 14.30 en 17.00 uur. De toegang is vrij.

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×