Politie zoekt getuigen straatroof op de Morsweg

Gisteravond, rond 21.15 uur, werd een 19-jarige Leidenaar door een onbekende bedreigd met een mes tijdens een poging tot straatroof. De man parkeerde zijn auto op het parkeerterrein naast het spoor aan de Morsweg en werd daarna aangesproken door de straatrover, die zijn spullen eiste. Het lukte de Leidenaar om het mes van de overvaller af te pakken, maar hij raakte hierbij wel gewond aan zijn hand. De straatrover rende weg richting de Lopsenstraat. De dader is een donkere man tussen de 25 en 35 jaar oud, heeft een lengte van 1.90 / 1.95 en had zijn haar in dreadlocks; hij droeg die avond een spijkerbroek. De politie vraagt mogelijke getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×