Uitgebreide keramiekmarkt in centrum Warmond

Op het Kaaksplein in het centrum van Warmond laten een twintigtal keramisten hun werk zien op een speciale keramiekmarkt. Alle deelnemers zijn lid van de NederlandseVakgroep van Keramisten, wat borg staat voor een goede kwaliteit. Er zijn allerlei objecten te zien en te koop van abstract tot figuratief. De bedoeling is dat het een jaarlijks evenement gaat worden. In samenwerking met de Stchting Tussen Koe en Kunst hebben de kunstenaars een speciaal object gemaakt dat gebaseerd is op het thema ‘Als een vis in de polder’. De resultaten zijn te zien en te beoordelen door het publiek in het Kunstcafé. Dankzij de sponsoring van Albert Heijn zal het object van de winnaar verloot worden onder diegenen die voor de Albert Heijn publieksprijs gekozen hebben. De markt vindt plaats op zondag 17 april van 11.00 tot 16.00 uur.

Cultuur Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×