Maarten van Rossem, foto: PR.

Maarten van Rossem te gast bij Burcht Literair

Amerika-deskundige, historicus, schrijver en graag geziene gast in actualiteitenprogramma’s, Maarten van Rossem, is op donderdag 28 april te gast bij Burcht Literair. Van Rossem is auteur van onder andere ‘Amerika, land van begrensde mogelijkheden’, ‘Amerika vóór en tegen’ en ‘Waarom is de burger boos’. Daarnaast zijn verschillende hoorcolleges van Van Rossem op cd verschenen. Na zijn lezing kan het publiek met hem in discussie.

De avond begint om 20.15 uur, zaal open 19.45 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar zijn bij Boekhandel Selexyz Kooyker aan de Breestraat of telefonisch bij Liesbeth Feyen : 071-5652459  en Mieke Heddema 071-5170686.

Op zondag 1 mei spreekt Vic van de Reijt over zijn recent verschenen biografie over Willem Elsschot.

Deze lezingen worden gerealiseerd door samenwerking met boekhandel Selexyz Kooyker met steun van de Gemeente Leiden.

Cultuur


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×