Leidse winkelcentra mogelijk ook doelwit Alphense schutter

Niet alleen in winkelcentra in Alphen aan de Rijn, maar mogelijk ook in Leiden zouden explosieven kunnen liggen. Dat meldt de Telegraaf op basis van een brief die door de recherche is gevonden in de woning van de dader van de schietpartij in Alphen aan den Rijn. Daar kwamen vanmiddag zeven mensen om het leven toen een 24-jarige Alphenaar in winkelcentrum De Ridderhof met een machinegeweer om zich heen schoot. Daarbij vielen ook veel gewonden. Volgens RTV West is onder de dodelijke slachtoffers ook de moeder van de dader. Zijn vader zou gewond zijn.

Update 19.30 uur:  Een woordvoerder van de Politie Holands Midden heeft zojuist aan Sleutelstad laten weten geen informatie te hebben over mogelijke explosieven in Leidse winkelcentra. Er zijn in Leiden dan ook geen maatregelen genomen.

Update 20.20 uur: Justitie ontkent met klem dat de ouders van de schutter onder de slachtoffers zijn.

Leiden Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×