Lentetocht met scootmobiel

ScootActief, gesteund door de Stichting Radius en de Gemeente Leiden organiseert op 26 mei een Lentetocht voor scootmobielen en elektrische rolstoelen. Er zijn twee tochten uitgezet, één van 25 kilometer en één van 15 kilometer. Deze laatste is bedoeld voor voertuigen met een beperkte actieradius en met een kruissnelheid van minder dan 10 km/uur. Verkeersregelaars, EHBO en een bezemwagen begeleiden de lentetocht, die of via Katwijk of rechtstreeks naar het Panbos gaat. Voor de lunch wordt gezorgd en de IVN geeft een interessante toelichting op de natuur in het Panbos. Er kunnen maximaal 40 personen deelnemen. Aanmelden en meer info: scootactief@gmail.com

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×