Voor ieder wat wils bij LRRC

Iedereen die de benen wil strekken, is komende zondag welkom bij de Leiden Road Runners Club aan de Voorschoterweg. Op het programma staan de 30 km lange Henk Hakker Memorial Run, die kan dienen als voorbereidingsloop voor de Marathon, en diverse kortere afstanden, voor wie 30 km te veel vindt. Routes van 3, 6, 10, 16,7 en 21 km zijn de andere mogelijkheden. Aan de afstanden tot 10 km kunnen ook wandelaars deelnemen. Het parcours gaat grotendeels over verkeersvrije wegen en fietspaden door recreatiegebied De Vlietlanden en langs de Vliet richting Leidschendam. Langs de routes staan posten met drinkwater. Meer informatie over de starttijden en aanmelding is te vinden op www.lrrc.nl.

Leiden Sport


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×