‘Gooise vrouwen’ op dievenpad in Sleutelstad

Twee vrouwen van 18 en 23 jaar uit Hilversum werden afgelopen zaterdagmiddag aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Een beveiligingsmedewerker van een winkel aan de Haarlemmerstraat betrapte drie vrouwen en zette de achtervolging in. Één vrouw ging ervandoor. De andere twee werden aangehouden bij hun auto op de parkeerplaats aan de Kaasmarkt, waar de beveiliger het tweetal bewaakte in afwachting van de politie. Een aantal kledingstukken, die de vrouwen onderweg hadden weggegooid, werden in beslaggenomen voor verder onderzoek, evenals de auto. In de auto lagen diverse spullen, die van diefstal afkomstig bleken te zijn.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×