Aftrap Autismeweek in Burcht Tuinzaal

Gisteren is de Autismeweek van start gegaan met een uitgebreide informatiemarkt in de Tuinzaal van Sociëteit de Burcht. Onder de titel ‘Autisme in Beeld’ kregen de bezoekers informatie over zorg, werk, studie en vrije tijd voor mensen met autisme. In informele sfeer kon men ervaringen met elkaar delen, informatie uitwisselen en erkenning en herkenning vinden. De organisatie was in handen van het Steunpunt Autisme, de NVA Zuid-Holland en het Autismecafé Leiden. Komende week vinden er in Leiden en de regio verschillende activiteiten plaats in het kader van de Autismeweek. Meer info en volledige programma: www.autismeweek.nl

Fotoparasol van Atelier 071, die diverse workshops voor jongeren met autisme biedt: www.atelier071.nl (foto: PR)

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×