Opfriscursus scootmobielrijders

Bezitters van een scootmobiel die de puntjes nog eens op de I willen zetten, kunnen eind deze maand een opfriscursus bezoeken. Doel daarvan is de rijvaardigheid en kennis van de scootrijders te verbeteren. Er worden door Vegro een gemakkelijk traject en een baanvak met lastige obstakels uitgezet, waarop de bestuurders hun behendigheid kunnen oefenen. Ook is er een servicemonteur aanwezig, die kleine reparaties kan uitvoeren. De apotheker informeert deelnemers over medicijnen in het verkeer. Wie dat wil kan een hoortest ondergaan bij de aanwezige audiciën.

De cursussen vinden op woensdag 27 en vrijdag 29 april plaats in en om de buurtcentra van de Stevenshof en Morswijk. Aanmelden en meer informatie opvragen, kan via info@55plusinleiden.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×