Bezorgde automobilist geslagen door gewonde bestuurder gestolen scooter

Gisteravond is een automobilist geslagen door een gewonde man, die op een gestolen scooter reed. Rond 21.30 uur kwam de scooterrijder op de parallelweg van de Willem de Zwijgerlaan in botsing met de auto van een 23-jarige Leidenaar. Omdat de scooterrijder gevallen was, stapte de automobilist uit om hem te helpen. Dit moest hij bekopen met een klap, waarna de gewonde er vandoor ging. Agenten ontdekten dat de scooter waarop de man gereden had, afgelopen zondag als gestolen is opgegeven. De politie is dan ook op zoek naar de bestuurder. Het gaat om een jongen van noord Afrikaanse afkomst, die vermoedelijk 17 of 18 jaar oud is. Hij is ongeveer 1.80m lang en heeft halflang zwart haar. Bij de aanrijding heeft hij letsel aan zijn gezicht opgelopen. Wie denkt te weten wie het is, kan bellen naar 0900-8844.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×