Bewonersprotest Vijfde Binnenvestgracht en omgeving

Bewoners van de Vijfde Binnenvestgracht en de aangrenzende stegen en hofjes hebben een petitie ondertekend als protest tegen de plaatsing van nieuwe sloten in verkeerspaaltjes door de gemeente. Door deze sloten zijn de woonhuizen in de Nonnensteeg, Vijfde Binnenvestgracht, Komkommerhof, St. Annahof en Zegersteeg volgens de woordvoerder onbereikbaar geworden voor invalide, zieke en hoogbejaarde mensen, die slecht ter been zijn. Wat de bewoners ook steekt, is dat ze van tevoren niet geïnformeerd zijn door de gemeente. In het Leids Nieuwsblad werden de veranderingen wel aangekondigd, maar deze krant wordt vaak helemaal niet bezorgd in de buurt. De bewoners eisen, dat de maatregel wordt teruggedraaid of dat de gemeente voorziet in voldoende sleuteladressen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×