Het Valies, foto: Peter R. Visser.

Gevarieerde muzikale avond bij Open Podium Leiden-Noord

Aanstaande zaterdag om 20.00 uur, kunnen de liefhebbers weer gratis terecht voor een gevarieerde muzikale avond bij Open Podium Leiden-Noord. Gewoontegetrouw vindt het concert plaats in Buurtcentrum de Kooi aan de Driftstraat. De avond begint met de jonge singer-songwriter David Why, met eigen liedjes en covers. Vervolgens is het de beurt aan het trio Dempsey dat gedichten op muziek zet. Zo brengt dit Leidse trio gedichten van onder andere Jules Deelder, Simon Carmiggelt, Piet Paaltjens en Guido Gezelle. Daarna treedt het Amsterdamse tango-orkest La Luna op met een passievolle set en de avond wordt afgesloten door de vrolijke Leidse semi-akoestische groep Het Valies, die zowel Engelse als Nederlandse eigen nummers en popcovers ten gehore brengt.

Het volgende Open Podium is op zaterdag 14 mei. Wie geïnteresseerd is om ook eens op te treden kan contact opnemen met Maarten Witkam tel. 071-5222798 of 5219637.

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×