Katwijkse op gestolen fiets aangehouden

Vanmiddag hield de politie een 29-jarige Katwijkse aan, die over de Lusthoflaan fietste, met een fiets zonder oorspronkelijk slot. De vrouw had volgens haar zeggen, de fiets via Marktplaats gekocht. Uit gegevens bleek dat de fiets in 2006 was gestolen. Als gevolg hiervan werd de tweewieler in beslaggenomen en de vrouw aangehouden voor heling. Via de website www.stopheling.nl kan men vóór aankoop van een tweedehands fiets het serienummer checken om dit soort situaties te voorkomen. Daarnaast raadt de politie aan om altijd aangifte van diefstal te doen en bij aanschaf van een nieuwe fiets een fietspaspoort op www.fietsdiefstal.nl te maken. De politie houdt regelmatig controles en hoewel het stelen van fietsen onder de kleine criminaliteit valt, is het voor de betrokkenen altijd een vervelende zaak.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×