Aangifte van bedreiging met mes blijkt vals

De 14-jarige jongen, die aangifte deed van een poging tot overval onder bedreiging van een mes, blijkt een valse verklaring te hebben afgelegd. De jongen beweerde dat hij op 17 maart, ’s morgens om 08.00 uur, in het Stevenspark plotseling overvallen werd door een onbekende man, die uit de bosjes sprong. De zaak werd in verband gebracht met een soortgelijk incident in Voorschoten. Na een passantenonderzoek, waaruit niets voortkwam, bezocht de politie de jongen thuis, die al snel toegaf het verhaal te hebben verzonnen. Na een goed gesprek met de jongen en zijn ouders is besloten om van vervolging af te zien. Wel wordt ingezet op zorg- en hulpverlening.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×