Inzameling bij AH XL, foto: Voedselbank.

Boodschappen doen met lijstje van Voedselbank

Op zaterdag 26 maart delen vrijwilligers van de Voedselbank Leiden e.o. bij de ingangen van AH XL aan het Vijf Meiplein boodschappenlijstjes uit met het verzoek om één product van die lijst te kopen voor de Voedselbank. De actie is hard nodig, omdat de voorraden na de Kerst van de houdbare levensmiddelen sterk geslonken zijn en 420 huishoudens in Leiden en de regio afhankelijk zijn van een wekelijks pakket. Er is vooral behoefte aan pasta, rijst, saus, groente, vis in blik, koffie, thee en wasmiddelen en aan persoonlijke verzorgingsproducten, zoals deodorant en tandpasta. Meer info: www.voedselbankleiden.nl

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×