Open dag op Montessorischool Apollo

Op woensdag 23 maart houdt Montessorischool Apollo in Zuid-West een Open Dag, waarbij belangstellenden kennis kunnen maken met dit specifieke onderwijssysteem. De leerlingen van groep acht geven een rondleiding door de school. Het Montessorisysteem is gericht op individueel onderwijs, waarbij kinderen in hun eigen tempo de leerstof kunnen ontdekken. Zelfstandigheid van de kinderen staat daarbij centraal. Onder het motto: “ Help het mij zelf te doen” wordt de kern van het Montessorionderwijs weergegeven.

De Open Dag wordt gehouden tussen 08.45 en 12.15 uur.
Meer info en volledig programma: www.montessorischoolapollo.nl

Montessorischool Apollo, Strausspad 3, Leiden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×