Journalistiek café met hoofdredacteur NRC

De vakgroep Nieuwe Media en Journalistiek van de Universiteit Leiden, Leiden Communicatiestad en Nieuwe Energie organiseren op woensdag 30 maart een journalistiek café. Gastspreker is de vlaming Peter Vandermeersch, hoofdredacteur van NRC Handelsblad. Vandermeersch zal onder andere spreken over de ontwikkelingen bij NRC, dat sinds maandag verschijnt als tabloid. Ook zal hij een blik in de toekomst van de krant werpen. Vandermeersch is sinds september 2010 hoofdredacteur van het NRC. Daarvoor was hij hoofdredacteur van hoofdredacteur van de Vlaamse krant De Standaard, waarvoor hij ook als correspondent in Parijs en New York werkte.

Het café vindt plaats in Nieuwe Energie aan 3e Binnenvestgracht 23 en duurt van 19.00 tot 20.30 uur. Na afloop is er een borrel dit tot 21.30 uur duurt. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is aanmelden noodzakelijk. Dat kan via info@leidencommunicatiestad.nl onder vermelding van naam, organisatie en functie.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×