Politie zoekt getuigen mishandeling Beestenmarkt

De politie is op zoek naar mensen die afgelopen zondagnacht getuigen waren van de mishandeling van twee Leidenaars op de Beestenmarkt. Eén van hen, een 18-jarige jongen, kreeg rond 02.30 uur ruzie met een andere jongen in een horecagelegenheid. Op de Beestenmarkt kwam deze jongen samen met twee vrienden, dreigend op de 18-jarige af. Zijn 17-jarige vriend verklaarde tussen hem en het groepje in gesprongen te zijn, om een vechtpartij te voorkomen. Dit had weinig succes, beide vrienden werden door het drietal mishandeld. De politie is een onderzoek gestart en heeft aan de hand van verklaringen van getuigen, twee verdachten kunnen aangehouden. Omdat het onderzoek nog niet afgerond is, wil de politie spreken met alle getuigen die nog niet gehoord zijn. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×