Scènefoto: Joep Lennarts.

Theatergroep Max met ‘Het geheven vingertje’ in Leidse Schouwburg

Theatergroep Max zet de kindervoorstelling ‘Het geheven vingertje’ op de planken van de Leidse Schouwburg. Deze voorstelling van regisseur Jetse Batelaan won in 2008 een Zilveren Krekel en werd genomineerd voor het Theaterfestival 2008, het Theaterfestival Vlaanderen 2008 en de VSCD Mimeprijs 2008. Na een internationale tournee is de voorstelling in maart en april voor de laatste keren te zien in Nederland en Vlaanderen. In het spannende stuk, dat geschikt is voor kinderen vanaf 10 jaar, zoekt regisseur Bateman de grenzen van het toelaatbare op: “Want wat is goed en wat niet en wie bepaalt dat?”

De pers was lovend over de hilarische, spannende, uitdagende en absurdistische voorstelling. “Een van de leukste voorstellingen van het jaar”, aldus de Volkskrant.

De voorstelling vindt plaats op 24 maart, aanvang 20.15 uur. Meer info: www.stadspodia.nl

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×