Vrijwilligers gezocht voor NL DOET

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart doet ook deze regio mee aan vrijwilligersproject NL DOET.

IDOE is op zoek naar mensen die mee willen doen en bereid zijn op vrijwillige basis de handen uit de mouwen te steken. Er is onder andere behoefte aan vrijwilligers die samen met wethouder Roos van Gelderen een High Tea willen verzorgen in de Robijnhof, groenliefhebbers die willen assisteren bij het aanleggen van een natuurspeeltuin en moestuin achter Naturalis en aan mensen die de speeltuin bij de Robijnhof zomerklaar willen maken. Meer informatie over NL DOET en de klussen is te vinden op www.nldoet.nl. Meer informatie opvragen of aanmelden, kan bij Annemieke Dubbeldeman: Annemieke@i-doe.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×