Bruno Bruins informateur in Zuid-Holland

Bruno Bruins gaat onderzoeken welke partijen met in Zuid-holland met elkaar tot samenwerking kunnen komen in een nieuw college van gedeputeerde staten. De gesprekken tussen de verschillende lijsttrekkers gingen gisteren onder leiding van VVD-voorman Floor Vermeulen van start. Zijn partij kwam woensdagavond als grootste uit de stembus. Gisteren zijn alleen procedureafspraken gemaakt. Vanaf nu wordt ook naar de inhoud gekeken. Bruins was eerder onder meer waarnemend burgemeester van Leidschendam-Voorburg en staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in het kabinet Balkenende 3. Momenteel is hij directeur van vervoersbedrijf Connexxion.

Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×