Identiteit dode man bij spoor Voorhout nog niet bekend

Maandag 28 februari werd rond 07.55 uur in Voorhout het lichaam van een onbekende man aangetroffen op het spoor nabij het transformatorhuisje. De man lijkt voor de trein te zijn gesprongen. Omdat het gezicht van de man zwaar gehavend is, kunnen er geen beelden van het slachtoffer getoond worden. De man had een zwaar postuur, mogelijk woog hij meer dan 110 kilo. Hij was tussen de 45 en 55 jaar. In zijn rechterbeen zat een metalen pen, die gebruikt wordt bij onderbeenfracturen. Mensen die de in het filmpje getoonde spullen herkennen, worden verzocht om contact op te nemen met de politie Duin- en Bollenstreek via 0900-8844.
https://youtube.com/watch?v=lrLC0X5Aysc

Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×