GroenLinks pleit voor oplaadpunten elektrische auto’s

GroenLinks wil aandacht vragen voor het gebrek aan oplaadpunten voor elektrische auto’s in Zuid-Holland. Daarom is lijsttrekker Oscar Dijkhoff op campagne met een elektrische auto, die vanmiddag om 16.00 uur het Stationsplein bij Leiden CS aandoet. De partij wil Zuid-Hollandse gemeenten stimuleren oplaadpunten aan te leggen bij openbare parkeerplaatsen en garages. “Het laden hoeft niet gratis te zijn, maar dat zou als stimulans wel mooi zijn. Je laat de mensen dan wel parkeergeld betalen, maar je biedt het opladen gratis aan” aldus de lijsttrekker. Vandaag legt raadslid Jan Thijs Leeuwrik Nieborg het college schriftelijke vragen voor, over de mogelijkheden om in Leiden oplaadpunten aan te leggen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×