Topscoorster Jasmijn Overbeeke, foto PR.

Wereldtickets.nl op weg naar finale

De basketbalsters van Wereldtickets.nl staan na de overwinning van afgelopen zaterdag met één been in de finale om het landskampioenschap. De Leiderdorpse ploeg won zaterdagavond in een uitwedstrijd van Den Helder met 55-62. Aanstaande dinsdag vindt de terugwedstrijd plaats in de halve finale play-offs. Als Wereldtickets.nl wederom wint, dan wordt er volgende maand om de landstitel gestreden. In Den Helder was Jasmijn Overbeeke met 17 punten topscoorster, gevolgd door Marlous Nieuwveen met 13 punten en Corine Manuputty met 11. Het tweede duel begint dinsdagavond om 21.00 uur in de Bloemerdhal.

Sport


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×