Foto: PR.

Vertoning ‘Milk’ bij openbaar college Hogeschool Leiden

In samenwerking met het Leids Filmfestival wordt aanstaande dinsdag de film ‘Milk’ vertoond over de Amerikaanse homoactivist Harvey Milk tijdens een Studium Generale college op Hogeschool Leiden. Voorzitter van COC Nederland, Vera Bergkamp, geeft om 10.30 uur een inleiding op de film, waarin Sean Penn de met een Oscar bekroonde hoofdrol speelt van Harvey Milk, de eerste openlijk homoseksuele politicus in Amerika. Milk kwam bij een moordaanslag om het leven. De film en lezing zijn onderdeel van de vierdelige collegeserie ‘Impact: beïnvloeding en macht’. Het college is vrij toegankelijk; er zijn maximaal 350 plaatsen beschikbaar.

Meer info: www.hsleiden.nl/studiumgenerale

Cultuur


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×