Snelheidscontroles gehouden in Leiden en omgeving

Afgelopen week heeft de politie Hollands Midden weer verscheidene snelheidscontroles gehouden met het doel de verkeersveiligheid te vergroten. Ondanks de regelmatige controles, rijden veel automobilisten te hard door de bebouwde kom. Op de Admiraal de Ruytersingel in Voorschoten werden 38 bestuurders bekeurd voor te hard rijden. Bij controle aan de Warmonderweg in Oegstgeest reden 198 bestuurders harder dan 50 kilometer per uur, waarvan één bestuurder met 86 kilometer per uur de ‘winnaar’ was. Aan de Kanaalweg in Leiden werden 60 passanten op de bon geslingerd en spande één automobilist met 117 kilometer per uur de kroon en langs de Plesmanlaan kregen 132 bestuurders een bekeuring.

Leiden Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×