Foto: PR.

Voorinschrijving Ladies Walk gestart

Tot 10 april kunnen de dames zich weer inschrijven voor de Ladies Walk, die voor de vierde keer wordt gehouden. De wandeldag wordt gesponsord door Groepswijzer.nl en gaat van start vanaf het pleintje voor de Burcht. Deelneemsters kunnen kiezen voor een korte wandeling door de historische binnenstad ( 10 km) of een langere versie richting Voorschoten en de Vlietlanden (20 km). Diverse verzorgingsposten onderweg en allerlei entertainment maken de dag compleet. Na afloop ontvangt iedere deelneemster een ‘goodiebag’ met verrassende inhoud.

De Ladies Walk wordt gehouden op zondag 17 april. Meer info en inschrijven: www.ladieswalk.nl

De organisatie is in handen van ProKwadraat Events en wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere Barleduc en Restaurant het Koetshuis.

Leiden Sport ladieswalk


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×