Ionica Smeets, foto: PR.

Scheltema presenteert inspirerende vrouwen bij Zijlicht

Op zondag 6 maart zal de tweede Zijlicht van dit jaar plaatsvinden in Scheltema. Zijlicht is een maandelijks programma, waarin inspirerende vrouwen centraal staan. Voor de komende editie staan Ionica Smeets en Belinda Vos op het programma. Smeets maakte met Bas Haring de bloemlezing ‘Vallende kwartjes’ en zal op haar geheel eigen en zeer begrijpelijke manier wetenschappelijke experimenten uitleggen en een paar kleine proefjes demonstreren. Vos is psycholoog én zangeres en zal door middel van een interactieve presentatie met de bezoekers opzoek gaan naar verborgen talenten.

Aanvang 14.30 uur; de toegang is gratis. Meer info en volledig programma: www.scheltema.nu

Cultuur


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×