Zangeres Ceumar, foto: PR.

Swingende ontmoeting van Balkan en Brasil bij De X

Cultureel centrum De X organiseert aanstaande zaterdag een heel bijzonder concert onder de naam ‘Balkan Meets Brasil’. Het concert wordt gegeven door een bonte mix van muzikanten, zoals: zangeres Ceumar en percussioniste Simone Sou, beiden afkomstig uit Brazilië, de Russisch-Moldavische accordeonist Oleg Fateev, bassist Patrick Kuschel (ex-Mala Vita) en blazer Ben Mendes (ex- Mendoza Dance Party). Ceumar en Sou bewijzen dat de muziek uit Brazilië meer is dan samba en bossa nova. Fateev geeft een Balkan tintje aan de zwoele Latinoritmes. Het concert maakt deel uit van de Music World Series.

Het concert begint om 21.00 uur en wordt gehouden in de Tuinzaal van de Burcht.

Meer info en voor het reserveren van kaarten: www.de-X.nl

Cultuur


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×