Wereldgebedsdag in Waalse Kerk

Dit jaar is de Waalse Kerk de thuisbasis voor de viering van de Wereldgebedsdag in Leiden, die op vrijdag 4 maart gehouden wordt. Een groep enthousiaste leden van verschillende Leidse kerken en geloofsgemeenschappen, waaronder de Waalse Kerk, Lutherse Kerk, StudentenEkklesia en Regenboog, bereiden de viering voor. De Wereldgebedsdag staat dit jaar in het teken van Chili. Centraal staat de Bijbeltekst uit Markus 6, waarin Jezus Zijn leerlingen vraagt, duizenden mensen brood en vis te eten te geven. De viering is bedoeld voor jong en oud en begint om 20.00 uur. Na afloop is er koffie. De toegang is vrij, tijdens de dienst is er een collecte voor projecten in Chili.

De Waalse Kerk is te vinden aan Breestraat 62.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×