COC Leiden start weer Coming Outgroep voor vrouwen

Het COC Leiden start dit voorjaar weer met een Coming Outgroep voor vrouwen (alle leeftijden) over het hebben van biseksuele/lesbische gevoelens. Op zes avonden kunnen de deelnemers van gedachten wisselen over leuke en serieuze onderwerpen. Aan de orde komen zaken als coming-out, vooroordelen, reacties van omgeving, uitgaan, verliefdheid en contact maken.

Informatie en aanmelden kan via www.cocleiden.nl of per e-mail via gespreksgroep-v@cocleiden.nl. Alle aanmeldingen en vragen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Aan deelname aan de Coming Outgroep zijn geen kosten verbonden. De bijeenkomsten worden gehouden in het gebouw van het COC Leiden aan de Langegracht 65 in Leiden.

Ook voor mannen worden geregeld Coming Outgroepen gehouden. Informatie daarover kan worden opgevraagd via gespreksgroep-m@cocleiden.nl.

Leiden Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×