Laatste kans Leidse bands voor aanmelden Popronde

Bands die mee willen doen aan de 2011 editie van Popronde kunnen zich nog tot 1 maart aanmelden. Het reizende muziekfestival gaat in september weer van start. Afgelopen editie vond plaats in 24 steden; dit jaar wil het festival doorgroeien naar 28 Nederlandse steden. De Popronde vindt in Leiden plaats op 10 november en wordt georganiseerd i.s.m. Minderbinder Music en Renske Heeringa. Een groot aantal bands heeft mede dankzij de Popronde meer bekendheid gekregen. Voorbeelden zijn Racoon, Voicst, Sabrina Starke, Elle Bandita, Moss, Roosbeef, Marike Jager, Lucky Fonz III, Daily Bread, De Staat, Go Back to the Zoo en afgelopen jaar Krach en Handsome Poets.

De Popronde is voor talentvolle Nederlandse bands en artiesten dé kans om hun (podia)netwerk uit te bouwen, een nieuw publiek te bereiken en tourervaring op te doen.

Aanmelden kan via popronde.nl.

Cultuur Leiden popronde


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×