Leven in water, sieralgen, foto: Museum Boerhaave.

Schoonheid in de wetenschap, interessante fototentoonstelling Boerhaave

Onder de titel ‘Schoonheid in de wetenschap’ presenteert Museum Boerhaave een interessante fototentoonstelling met de meest intrigerende afbeeldingen. Van microbiologie tot de immense grootsheid van de kosmos is in beeld gevangen en te bewonderen van 22 februari tot en met 5 juni. Professor Hans Galjaard selecteerde de beelden, die hij via een imposant aantal wetenschappers op het gebied van fysica, geologie, chemie, botanie en astronomie verzamelde. Al deze resultaten van wetenschappelijk onderzoek zijn perfect afgedrukt en van grote schoonheid; een lust voor het oog. Het resultaat van deze zoektocht is de komende maanden op twee plaatsen te zien. Terwijl Museum Boerhaave zich concentreert op Nederlandse en internationale fotografie, presenteert Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam geprojecteerde beelden en korte films.

Tijdens de tentoonstelling worden diverse lezingen en presentaties gegeven. Meer info: www.museumboerhaave.nl

Cultuur


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×