Eindexamenleerlingen presenteren interessante projecten bij Leonardo College

Na een lange voorbereiding was het eindelijk zover en konden de HAVO-eindexamenleerlingen van het Leonardo College hun ouders het resultaat laten zien van de meest uiteenlopende, interessante projecten, waar ze zo’n half jaar mee bezig zijn geweest. Twee aan twee hebben de leerlingen zich verdiept in allerlei onderwerpen, zoals bijvoorbeeld de Tweede Wereldoorlog, het ondernemerschap, natuurrampen, journalistiek, sport voor gehandicapten, de geschiedenis van geestverruimende middelen en de taalontwikkeling bij kinderen. Vanavond lieten ze de resultaten zien in gezellige kraampjes, vol attributen en professionele Powerpoint presentaties en beantwoordden vragen van geïnteresseerde bezoekers. Via een stickersysteem kon men de beste presentaties belonen en verdient de winnaar een taart.
(v.l.n.r.: Mariëlle en Robin -‘Taalontwikkeling bij kinderen’ – Debby en Bonnie – ‘Natuurrampen’, foto: Jacqueline Borg)

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×