Rugbydames Leidse DIOK vieren 30-jarig bestaan

Aanstaande donderdag bestaat het damesteam van de Leidse Rugbyclub DIOK 30 jaar en dat wordt gevierd met een lustrumborrel voor alle (oud-)DIOK dames en trainers. Vanaf 20.00 uur is het clubhuis aan de Smaragdlaan 101 geopend om samen herinneringen op te halen aan 30 jaar toprugby. Om het feest luister bij te zetten wordt een streekderby gehouden tussen de tegenwoordig generatie DIOK dames en het damesteam van de Bassets uit Sassenheim. Het Leidse topteam is druk aan het trainen voor de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro, wanneer Rugby Sevens voor het eerst Olympisch is. Meer info: www.diokrugby.nl

Leiden Sport


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×