ZZPer Esther Koppejan van Wwwijzer.nu en Desiree Rosier van Stichting in wording ‘Scherven brengen geluk’, foto: PR.

Eerste Leidse ‘Meet & Match’ groot succes

Gisteravond vond in Leiden voor de eerste keer een ‘Meet & Match’ plaats, georganiseerd door iDoe in samenwerking met de gemeente. Diverse maatschappelijke organisaties met klus- en expertisevragen worden gekoppeld aan groepen, clubs, ZZPers en bedrijven, die zich allemaal eenmalig vrijwillig in willen zetten. Aanleiding van deze ontmoetingen is ‘NL DOET 2011’, dat op 18 en 19 maart plaatsvindt. De ‘Meet & Match’ leverde gisteren 22 matches op, waaronder Zorgbelang Zuid-Holland, die met haar werknemers van de afdeling Leiderdorp tijdens ‘NL DOET’, Bureau Informele Zorg van Activite gaat helpen op een ontspanningsmiddag en de VVD, vertegenwoordigd door Greetje van Gruting, die een match maakte met de Vereniging van Leidse Schooltuinen.

Ook Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest, Janssen Biologics B.V., ID College Rapenburg en D66, GroenLinks maakten matches voor hun bedrijven en clubs.
Naast grotere bedrijven en organisaties waren er ook diverse ZZPers, die zich graag in willen zetten voor vrijwilligerswerk.

Deelnemen aan NL DOET kan nog steeds. Bedrijven en andere groepen, clubs en ZZPers die zich graag willen inzetten, kunnen zich aanmelden bij iDOE via Annemieke@i-doe.nl. Maatschappelijke organisaties die een klusvraag hebben, kunnen eerst hun klus aanmelden bij www.nldoet.nl en ook bij iDOE, om zo gekoppeld te worden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×